Herinneringen van Anouk, Sil en Saline

Anouk, Sil en Saline

Anouk

Wat een lol kon je met jou hebben.
Ik herinner je nog bij ons op bezoek, toen we samen Dunja en Desi hebben gekeken.
Of toen we samen naar het  café Stammi gingen op de scooter. En dat we daar onze rokken nog aan moesten doen, buiten in de kou.
Fijn zo’n momenten.
Leukdat je altijd gewoon je eigen dingen had, dingen waaraan je jou kan herkennen, echt Nina!!!
Je hebt een speciaal plekje in mijn hart, lieve Nina

Sil

Ik zie je nog staan in de aula, met je boterham met pindakaas en je grote glimlach erbij.
Ik heb je eigenlijk leren kennen toen je voortaan met ons (anouk, Saline, Lisa en ik) in de aula kwam staan in de pauze. In het begin was het een beetje nieuw, maar later werd het super gezellig en was elke pauze GE-WEL-DIG. Ik ging naar school voor de pauze.
Toen we elkaar beter leerden kennen bleek dat we veel gemeen hadden onder andere Afrika en onze ouders die gescheiden waren.
Ik kon altijd goed met je praten daarover, je wist me raad te geven en hoop.

Wat denk ik nog terug aan dat kampioensfeest van Saline.
Waarna we bij ons bleven slapen en dat we van tevoren nog even naar de soos gingen.
Toen we er binnen kwamen gingen we ons favoriete liedje aanvragen van Partysquad: zie wie er binnenkomt. We gingen bij de deur staan en deden de deur dicht en bleven wachten tot de zin kwam:” maak de deur open en zie wie er binnenkomt” En daar ging ze…deur open en Nina voorop en wij erachteraan met haar geweldige pasjes. Heerlijke tijden waren dat. Na afloop gingen we met z’n drieën in een 2 persoonsbed, Nina in de gleuf en Anouk en ik op het matras. Weinig slaap, maar heel veel lol.

Mijn laatste verjaardag kwam je van Daan af en had een cadeautje zoals alleen jij dat kon  bedenken, helemaal ingepakt in ducktape en daarin zat een houten pistooltje. Nina zou die avond naar Daan gaan en toen wou ze hem ook een cadeau geven dus had ze diezelfde duck tape gebruikt om soesjes en appeltaart en slagroom in te pakken.
Nina ik heb  nog zoveel mooie herinneringen aan jou, die ik nooit zal vergeten.
Ik hou van jou en dat zal altijd zo blijven

Nina,Anouk,Sil,Saline

Saline

He lieve Nina,

Ik kan me nog goed de dag herinneren dat jij bij mij in de klas kwam. Altijd vrolijk en lekker gek doen, dat deden we  dan ook vaak. Sinds die heb ik altijd bij je in de klas gezeten en zag ik je ook iedere dag. Nu niet meer en dat mis ik heel erg. Iedere dag kom ik wel weer iets tegen waardoor ik weer aan je moet denken zoals gekke tekeningen van je lievelingsdier de poepvlieg en mooie portrettekeningen van mij die zo uber sexy zijn volgens jou.
Afgelopen carnaval heb ik ook weer vaak aan je moeten denken omdat de carnaval met jou toen echt geweldig was. Dit jaar heb ik je gemist en ik niet als enige. Vaak denk ik nog aan de gekke plannen die wij van plan waren maar die niet zijn doorgegaan, maar wie weet doen we ze toch nog eens.

De pauzes op school zijn veranderd maar toch ook weer hetzelfde. Soms lijkt het alsof je weer naar Afrika bent en de volgende morgen erweer bent. En stiekem hoop ik dat het zo is maar helaas moet ik mezelf vertellen dat het niet zo is. Gek dansen in de aula dat deden we graag en maffe bewegingen maken zodat iedereen ons weer voor gek verklaarde en dan moesten we juist om die mensen lachen. Nina, als ik de gekke foto’s zie die we samen gemaakt hebben begin ik spontaan te lachen. Ik ben heel blij dat ik een vrolijke, spontane en lieve meid zoals jou als vriendin heb mogen hebben. Nina, ik weet heel zeker dat wij elkaar terug zullen zien en weer gekke avonturen zullen beleven.
Nina je bent de aller- aller- koelste!!
Ik hou van jou en zal je missen.
Dikke kus,

Saline


Nina,Anouk,Sil,Saline


Terug naar de pagina herinneringen