Herinneringen van Lisa

KABOEM!! En daar verscheen Nina als een super vriendin.

Het is heel bijzonder als je iemand aankijkt en degene weet wat jij denkt.

Interesse, humor!, vrienden voor het leveren, soulmates. Zo’n klik maak je niet vaak mee, maar met jou, Nina, had ik hem wel degelijk.

Nina en LisaIk wil heel graag vertellen hoe jij voor mij was en bent! Nina, jij was een roddeltante, een gek, je was grappig, heel creatief, best wel een fiemel (met je gezichtsmaskertjes en scrubs), slim maar ook serieus en interessant. Ik weet nog goed dat we ons altijd zo konden ergeren aan de meiden die alleen maar over jongens en uiterlijk konden praten.

Vaak trokken we er onverwacht op uit om ergens heen te fietsen. Of dat nou de boemelbrug was of Venlo, waar we dan bij Hemmingway een heerlijke kop uiensoep gingen nuttigen (zoals jij zou zeggen). Daar bespraken we dan van alles.

De eerste keer dat ik echt wat met jou ging doen was bij koeienpop, toen hebben we nog een uur staan debatteren of we wel bier zouden meekrijgen, we waren immers nog geen 16! Op dat festival ontstond onze liefde voor de band zonder Banaan.

Je leerde daar ook de Kelder voor het eerst echt kennen. Vanaf toen kon het feest echt beginnen. Het jaar 2006! In de weekenden naar de Kelder waar je al heel snel je plekje vond en alle festivals en feesten waar we heen gingen. Dat vond ik zo relaxt aan jou. Je kon het met bijna iedereen wel vinden en je ging je eigen weg. Daarom mocht iedereen jou ook. Een heel vrij meisje, maar niet altijd zo uitbundig als iedereen denkt.

Ik heb zoveel toffe dingen met jou meegemaakt en ik moet echt eerlijk zeggen dat ik echt nooit iets heb kunnen ontdekken wat me ergerde aan jou. Er zijn natuurlijk al heel veel verhalen bekend van ons 2, maar de oprichting van ons eigen festival is wel een topper ‘’Lini pop’’ Li van Lisa en Ni van Nina. We zouden festivals overal in Nederland gaan organiseren en ons reclame shirt met handtekeningen van allerlei mensen hadden we al gemaakt.

Je was altijd met de toekomst bezig en interesseerde je ook voor heel veel dingen. Zo wist je niet precies wat je wilde worden, maar succesvol dat werd je! Daar was je 100% van overtuigd, ik ook trouwens. Je was een goede spreker! Je keek heel erg uit naar de tijd dat je zou gaan studeren, dan ging het leven pas echt beginnen zei je altijd. Ik was het geheel met je eens. Veel zien van de wereld en eruit halen wat erin zit.

Het is natuurlijk heel erg klote dat jij nooit de nieuwe minister president van Nederland zal worden. Maar in dat veel te korte leventje, heb jij er wel veel meer van gemaakt dan de meeste mensen van 80.

Haha oja, die ene keer bij Daan, we verveelde ons verschrikkelijk dus gingen we stiekem naar de wc om daar verhalen uit de Donald Duck na te spelen. Daan kwam binnen en verklaarde ons voor gekken! Toegeven dat je gek op hem was zou je nooit doen.

Nina, een ontzettend bijzonder meisje die op mij een hele indruk heeft achtergelaten. Je moet weten dat ik het verschrikkelijk vind wat er is gebeurd, maar onze vriendschap was echt op een hoogtepunt. Ik ben er heel veel sterker van geworden. Wij komen elkaar nog tegen, niet in levende lijven, maar in een andere dimensie. Dat kan niet anders, je leeft toch niet voor niks!

Heel veel liefs Lisa.


Terug naar de pagina herinneringen