Herinneringen van Marieke

Mijn vrolijke, koele ,knappe nichtje Nina
Je was zo’n leuke, gezellige, vrolijke, koele en knappe nicht!!
Je maakte me altijd aan het lachen.
We hebben zoveel leuke dingen meegemaakt.
Weet je nog, die vakantie in Frankrijk? Op dat klimrek waar we toneelstukjes speelde op de camping met super veel spinnetjes. En MNina en Mariekearjan moest ze toen uit de tent komen halen! Haha. En we hadden toen heel veel liedjes gezongen en vlinders gevangen.
1 zo’n vlinder hadden we Maxima genoemd!

Oh jaa en we hadden van die gekke mutsjes gekocht. In zo’n klein winkeltje. We zagen ze eerst maar liepen toen door. Later toen we op het terras zaten gingen wij nog even snel terug om die mutsjes te kopen! En als er foto’s gemaakt werden van ons wilde je nooit met warme kleren op de foto! Je deed je trui uit ook al was het super koud buiten!

En we gingen in zo’n stromend rivier spelen. Bij zo’n dorpje waar alleen maar 1 kroeg was en verder niks! Haha.
In die vakantie hadden we je ook kolonisten van Katan leren spelen! Ooh wat was dat leuk hè! Die vakantie was echt zo leuk!

kamperenWe waren ook samen op toneelkamp gegaan! Daar dachten ze dat je geblowd had! Haha!
En wij liepen de laatste avond op blote voeten hand in hand door de modder in het bos met bijna de hele groep op zoek naar een meer.

En en dan die familiefeesten niet te vergeten! Daar hadden we altijd zoveel lol. We hadden in Texel kussengevecht gedaan met de jongens en toen zagen we mijn vader, Laurent en Max in de keuken allemaal dansen en gek doen met deksels en pannen!! Jouw moeder helemaal boos dat Max niet nar bed wilde gaan.
En in Leiden met moederdag hadden we met Justin geld gevraagd aan alle vaders& ooms om ontbijtjes te halen voor de mama’s& tantes en oma!! Super blij waren ze daarmee!
In Leiden hadden we ook nog ruzie gehad, maar dat was gelukkig snel over. Dat was volgens mij onze enigste ruzietje die we ooit gehad hebben! Haha.
En daar bij dat boerderijachtig iets was nog een stukje verder op zo’n vieze vijver waar 2 gastjes in zwommen en waar we toen ruzie mee hadden. Toen gaf jij Justin de schuld dat je op zo’n vlot, zonder peddels op het water dreef!

Oh jaa en in Texel hadden we nog een rondvaart gemaakt op een vissersboot of zo iets.
Waar nog zo’n lelijke foto van is! Hahaha

Nina en MariekeDe logeerpartijtjes waren ook altijd kei leuk!
Gingen we ope & oma bellen, en Laurent en Patty! Haha.
Of we gingen shoppen in Venlo, Venray en Tilburg!
Of we gingen zwemmen in jullie zwembad daar of in zo’n vennetje daar bij jou ergens!
Of helemaal naar Vught fietsen, foto’s maken en filmpjes maken met de webcam en dan zeggen dat ik een oma Bettykontje heb!!

We wilde nog zoveel dingen samen doen en we zouden voor altijd nichtjes blijven en met elkaar omgaan als we ouder en lelijker waren!
We zouden ons examenfeest vieren met de familie omdat we vonden dat het lang geleden was dat we een familiefeest hadden gehad!
We zouden ook samen als we 60 waren en oud en lelijk begonnen te worden, naakt van een gebouw af springen.

Jij bent nu al een sterretje, maar ik kom een keer naar je toe en gaan we samen gek doen en de superkoelegekke nichtjes uithangen!!

Je zit voor altijd in mijn hart, lieve Nina!!
Nichtjes voor altijd!!
Ik mis je zo en hou ziels veel van jou!!
Een lekkere sappige lik over je wang voor jou!!

Marieke

Nina en Marieke


Terug naar de pagina herinneringen